lauantai 1. maaliskuuta 2014

Aktiivisuutta (by Läskipantteri)

Menin ja haksahdin. Juuri muutama viikko sitten naureskelin naistenlehden aktiivisuusmittari-jutulle ja kas, nyt itselläni sellainen kädessä. Näin kaverilla ranteessa killuvan polarin loop -aktiivisuusmittarin. Punaiset vilkkuvat valot, kalorimittarit ja tiedot siitä, kuinka kauan pitäisi erilaisia juttuja tehdä, jotta päivän aktiivisuus tulisi täyteen veivät minut mennessään. Eilen marssin urheilukauppaan, iskin 90 euroa pöytään ja tattadaa, nyt ranteessa killuu kyseinen vekotin.

Koko päivän olen tänään odottanut, koska hieno ilotulitus alkaa. Aamulla kävin yli viiden kilometrin lenkillä, askelia tuli reilu 8000, tässä vaiheessa iltaa askelia on jo reilu 12 000. Vielä ei ilotulitus mittarin näytössä räisky, mutta kyllä se tänään vielä täyteen tulee.

Saa nähdä kuinka tämä vaikuttaa päivittäiseen liikkumiseen. Toivottavasti positiivisesti.

Viikko mennyt puolinutratessa. Painoa pitää saada alas ennen leikkausta, vaikkei tuolla lahden puolella mitään sellaisia samanlaisia vaatimuksia painonpudotusprosenteissa olekaan, kuin täällä meillä. Tuleva koitos jännittää päivä päivältä enemmän. Sain viikonloppuna neuvon leikkauksen läpikäyneeltä, ettei nettipalstoja lukemalla jännitys ainakaan vähene, joten ehkä yritän olla lukematta. Leikkausaikaan reilu viikko, saa nähdä miten tämä elämä sen jälkeen lähtee kulkemaan.

2 kommenttia:

  1. MInä täällä jännitän hengessä mukana! Hyvin se leikkaus menee ja varmasti kannattaa nyt hetkeksi jättää ne keskustelupalstat rauhaan :)

    VastaaPoista
  2. Minä olen haaveillut tuota Loopia kans ranteeseen, mutta rahatilanne ei vielä ole antanut myöden! Se on varmasti oiva kaveri kannustamaan eteenpäin!

    Ja voi sentään!! Onpa se aika tosi lähellä jo! En edes tajunnut, että niin nopeasti homma pyörähti käyntiin! Vau!
    Tsemppiä vaan tulevaan :) Eiköhän se mene hyvin!

    Madagaskar

    VastaaPoista