perjantai 8. elokuuta 2014

Paluu arkeen lähestyy (by SuperSizeMe)

Jaahans. Lomat alkaa olla lusittu. Tänään on viimeinen lomapäivä ja maanantaina on aika palata taas sorvin ääreen. Onneksi on vielä viikonloppu aikaa valmistautua henkisesti helteiseen toimistoon.

Töitä ei kuitenkaan ole jäljellä kuin muutama hassu viikko ennen äitiyslomaa, joten eiköhän se nopsaan mene tuuraajaa perehdyttäessä.

Mitäs muuta lomalla on tapahtunut? Paino ei ole enää juuri noussut, pikemminkin päinvastoin. Raskauden aikainen painonnousu nyt 8 kiloa. Hieman enemmän on tullut katsottua mitä suuhun laittaa, koska minulla todettiin raskaudenaikainen diabetes. Onneksi hyvin lievä versio, mutta silti. Ihan pelkällä ruokavaliolla en selvinnyt vaan sain lisäksi insuliinin jolla pyritään vaikuttamaan aamun paastosokereihin. Käytännössä siis pitkävaikutteinen insuliini ja tämän tukena nopea insuliini, mutta tämän pistän vain aamupalalla. Käytännössä joudun pistämään itseäni kahdesti päivässä: aamulla ja illalla.

Loma on mennyt muutoin Pavun saapumiseen valmistautuessa, mutta  valitettavasti meillä on myös ollut surua lähiperheessä, joka käytännönasioiden hoitamisessa on vienyt aikaa.

Kesästäkin on toki tullut nautittua, vaikkakin nyt alkaisi jo helteet riittää. Mahan kanssa olen kokenut itseni lähinnä maalle ajautuneeksi kaskelotiksi. Hikoilu on ollut ihan uusissa sfääreissä ja olo tukala kaikissa asennoissa. Ei käy kateeksi niitä odottajia joilla laskettu aika on nyt elokuussa. Itselläni on vielä vajaa kaksi kuukautta "armonaikaa", joten olo voisi olla paljon tukalampikin.

Hikisissä tunnelmissa,
Super Size Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti