lauantai 26. lokakuuta 2013

Alkumatkalla ( by Madagaskar)

Okei, tästä tää lähtee :)

Lähtötilanne on se, että olen alle vuoden ikäisen tytön äiti ja imetän vauvaani. Imetyksen vuoksi painonpudotus on tällä hetkellä aika maltillista, mutta toive on saada itseään niskasta ja tehdä jossain vaiheessa oikeasti jotain asialle.

Syitä ja tekosyitä löytyy nykyiselle tilanteelle, mut nyt suunta pitäisi ainakin pitkässä juoksussa saada kääntymään alaspäin.
Raskauden jälkeen paino kävi huipussaan kuukausi sitten 23.9.2013 ollen silloin 120,1 kg( BMI 41,5). Raskausaikana paino oli korkeimmillaan 121kg, joten pahasti on paino päässyt nousemaan synnytyksen jälkeen.

Tuon huipputuloksen jälkeen aloin tarkkailemaan syömisiä ja rajoittamaan herkuttelua, jota harrastan luvattoman usein ja sainkin nesteet liikkeelle.
Liikuntaa harrastan melko vähän siihen nähden mitä aiemmin olen harrastanut. Kerran viikossa on jumppa ja satunnaisesti lenkkeilen.

Tällä hetkellä viimeisin punnitustulos on perjantailta ja se näytti 115,6 kg (BMI 40). Siitä lähdetään suuntaamaan sitten alaspäin. Toivottavasti hitaasti, mutta varmasti.

Lisää tietoa ja painon, sekä senttien seurantaa voi käydä kurkkimassa Madagasgarin seurantavälilehdeltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti