maanantai 19. toukokuuta 2014

Kesäkuntoon 2014!

Vielä ennättää, kroppa kuntoon kahdessa viikossa! Kesäkuntoon nopeasti, laihduta itsesi rantaleijonaksi!

Oujee, mitä enemmän aurinkoa, sitä enemmän lehtien lööpeissä puhutaan sixpacin omaavista uroksista, hekumasäärisistä kaunottarista ja öhöm, tietenkin kalorimääristä mitä jäätelöannos tai kaljatuopponen sisältävät.

Auringon pilkistäessä ja lämmittäessä talven takaisia kalpeita kasvoja, alkaa itsekin tuntea pakollista ryhdistäytymistä, tai ainakin kävellessä kadulla, sitä yrittää pitää selän suorassa ja rinnan ulkona.

Vaatekaapin rytkyt näyttävät, no rytkyiltä - Uutta kesähepenettä on saatava. Kynnetkin olisi kiva lakata ja ai niin, rehottavat säärikarvat, käytänkö vahaa vai terää?

Näin kesäkauden ensimmäisinä hellepäivinä sitä alkaa pohtia, että miltä se kesä näin laihduttajan arjessa näyttääkään. On grillijuhlia ja tietenkin sitä jäätelöä. Kesä on täynnä houkutuksia, sitä vain on helppo antaa itselle lupa herkutella ja nauttia (kropan hyvinvoinnista piittaamatta?). Onhan sitä vuodessa aina vähintään 9 kuukautta aikaa pitää itsestään "huolta" pimeässä ja kuntosalien keinovaloissa kuntopyörää polkien ja puuskuttaen kuntoa kohotellen.

Kahden viikon kesäkuntoon-dieetteihin en ole ikinä uskonut, enkä usko tänäkään vuonna.  Parasta olisi varmasti se, että elämässä pääsisi siihen tilanteeseen, että jokainen päivä olisi kuin kesäinen hellepäivä. Voisit nauttia jotain pientä, joka tekee sinut iloiseksi, sinulla olisi sellainen olo, että olisit huolehtinut itsestäsi vahaamalla ne säärikarvat tai sitten vaikka harrastamalla liikuntaa. Söisit terveellisesti ja monipuolisesti, muistaisit juoda enemmän vettä kuin alkoholia. Eiköhän ne rytkytkin siellä vaatekaapissa näyttäisi paljon paremmilta, jos se vaateiden päällepanija voisi fyysisesti hyvin. Tässä sellaisia pieniä omakohtaisia tavoitteita, joilla varmasti tätä nyt alkanutta kesää, pystyisi ainakin hetken pidentämään myös sinne talven puolelle.

Aurinkoa, iloa teille toivottelee jäätelöuutuuksista tänä kesänä kohtuudella nauttiva Läskipantteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti