maanantai 26. toukokuuta 2014

Huono laihduttaja by MadaG

En edes muista (enkä huomannut tarkistaa) koska olen viimeksi postaillut blogiin. Yhtä kaikki - aikaa on kulunut.

Painon suhteen tilanne on suunnilleen +2kg alimpaan lukemaan, joka oli huhtikuun lopulla noin 102,0 kg. Eli tarkemmin sanottuna paino on siis heilunut siinä 104 kg molemmin puolin niin, että korkeimmillaan oli heti reissun jälkeen 104,5kg.
Sen jälkeen useimmiten vaa´alla on näkynyt 103,9kg. 
Juhannuksen tavoite näyttää aiemman hyvän näkymän sijaan huonolta, ellei suunta käänny nyt hetsillään alaspäin.

Vapun seutuun sijoittunut reissu sekoitti arjen siihen malliin, että painonpudotus pysähtyi. Perheeseemme liittyi uusi jäsen ja työt lisääntyivät radikaalisti siis myös työrintamalla sen lisäksi, että kotona on yhtä pissakakkasavottaa pennun kanssa.
Tällä hetkellä teen vielä tämän kuun loppuun asti kolmea työtä.

Sen jälkeen jäljelle jää kaksi työtä, joista toinen on kokoaikainen ja toinen osa-aikainen - vaikkakin sitä kokoaikaista teen tällä hetkellä vain sen verran kuin ehdin, sillä virallista työhönpaluuta en ole vielä suorittanut eikä lapsella ole hoitopaikkaa.

Kaikenlaista on siis ollut mielenpäällä ja kaikki painonpudotukseen ja kuntoiluun ja muuhun sellaiseen on jääneet taka-alalle. Olen ajatellut, että olen aloittanut tasaamisvaiheen pitämisen hieman etuajassa. - Suunnittelin siis, että kesän yrittäisin vaan pysytellä saavutetussa painossa, mutta näyttää se vaihe alkaneen jo.

Tämänhetkinen paino tuntuu aika hyvältä ja olo kropassa on ihan kiva, joten tässä painossa voisi olla siis hyvä hetken aikaa ollakin :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti