perjantai 16. toukokuuta 2014

Painonnousun hetkellinen selättäminen (by SuperSizeMe)

Elämän pieniä iloja on kun paino laskee 100 grammaa. Aikaisempien viikkojen pelottavan suurelle painonnousulle on ollut selkeä syy: liikaa ruokaa ja herkkuja, liian vähän liikuntaa.

Liikuntaan on ollut nyt todella vaikea tarttua liitoskipujen vuoksi, mutta onneksi minulle tuo ruokavalio on aina ollut painonhallinnan perusta. En edelleenkään ole kieltäytynyt kaikista herkuista, mutta olen pyrkinyt kohtuullistamaan annoksia ja syömään monipuolisesti. Kiitoksena tästä sain nollaviikon. Tai no siis olihan siinä hurja sadan gramman tiputus, mutta todellisuudessa voimme puhua nollaviikosta. Näin isolla ilmisellä paino heittää 100 grammaa jo pieraistessa.

Joka tapauksessa hyvä viikko!

Ensi viikolla olen melkein koko viikon työreissussa. Mukaan lukien perjantain, joten punnitus siirtynee ensi viikolla lauantaille. Jännä nähdä kuinka kroppa muutenkin kestää reissaamisen. En varsinaisesti odota tuota tyämatkaa mitenkään innolla. Väsyttää jo ajatuskin. Hotellissa yöpyessä on kuitenkin se hyvä puoli, että jos paikat on oikein kipeinä, ei ole pakko tehdä mitään.

Rentouttavaa viikonloppua (ja toivottavasti hellettä) kaikille toivottaen,
SuperSizeMe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti