tiistai 25. maaliskuuta 2014

Mitä Omnivore syö? by Omnivore

Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, olen palauttanut hiilihydraatit ruokavaliooni. Vanhoista tavoista on kuitenkin vaikea luopua, joten itse nautin hiilarit yleensä voimaharjoitteluni ympärillä, ennen ja jälkeen. Esimerkiksi eilen tulin töistä ennen puolta viittä ja join maitoon sekoitetun protsku-juoman ja söin keskikokoisen banaanin. Juotunani kupin kahvia, menin treenaamaan - noin puoli tuntia tai ehkä enintään kolme varttia aterian jälkeen. Treenin jälkeen kävin suihkussa ja nautin illalliseni, johon kuului makkarakeittoa, iso lasi maitoa ja pari kalkkuna-juusto voileipää.

Ruokavaliossani ei ole siis mitään ihmeellistä. Suurin ero aikasempaan on ajatukseni luopua niistä "herkkupäivistä", nähdäkseni, kuinka paljon ne itseasiassa ovat vaikuttaneet painooni. Tulevien viikkojen aikana nähdään, tarvitseeko minun kiristää ruokavaliotani ja kuinka paljon. Kolme tärkeää teesiä ruokavaliossani ovat siis:

1. Nauti tarpeeksi proteiinia
2. Hiilarit treenin ympärillä
3. Ei herkuttelua

Proteiini saantia voin joutua hieman parantamaan, mutta näillä mennään toistaiseksi. Katsotaan ensi viikolla, josko ruuvia joutuu säätämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti