maanantai 24. maaliskuuta 2014

Pitkä tauko - Uusi projekti by Omnivore

Vaikka viime kerralla lupasinkin kertoa muutoksista ruokavaliossani, jäi blogin päivittäminen vähäksi aikaa... Nyt voin kertoa, että tämän hiljaisuuden ajan olen jättänyt tiukan karppaamisen pois ja ryhtynyt nauttimaan hiilareita kohtuudella. Päivitän myöhemmin painotaulukkoni, mutta peloistani huolimatta paino ja vyötärön ympärys ovat pysyneet melko hyvin samoissa lukemissa. Myönnettäköön nyt myös, että yksi syy pitkään hiljaisuuteen oli oma epätietoisuus suunnasta, mihin haluan mennä - haluanko todella pudottaa painoa vielä vai olisiko tämä hyvä paikka ruveta tavoittelemaan tasapainoa?

Viikonlopun aikana kuitenkin mielessäni kypsyi päätös jatkaa projektia vielä hetken - tarkalleen ottaen kymmenen viikkoa tästä päivästä eteenpäin. Tämän ajanjakson jälkeen tarkoitus on ylläpitää saavutettua painoa vähintään puoli vuotta, jonka jälkeen voin joko yrittää lisätä lihasmassaa tai pudottaa painoa lisää. Tavoitteenani on pudottaa painoni alle sadan kilon nykyisestä 106 kilosta ja katsotaan, kuinka paljon pystyn nipistämään vyötäröltäni.

Seuraavissa posteissa aion kertoa keinoista, joita aion käyttää tavoitteen saavuttamiseen. Jatkossa yritän ajan salliessa postata projektin etenemisestä vähintään kahdesti viikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti