keskiviikko 5. helmikuuta 2014

7 prosenttia (by Läskipantteri)

Tiesittekö, että seitsemän prosenttia nykypainostani tekisi noin 9 kiloa. Seitsemän prosenttia vaaditaan myös pudotusta, jotta näillä näkymin saisin lähetteen laihdutusleikkaukseen. Kyllä. Luitte oikein, olen alkanut pohtimaan sitäkin vaihtoehtoa. Itseasiassa, pohdin sitä jo viime kesänä ja nyt, kun tuntuu, ettei tämä painonpudotus onnistu otin itseäni niskasta kiinni ja kävin tänä aamuna lääkärissä.

Työterveyslääkäri kohteli minua hyvin asiallisesti. Vaikkakin aamu oli hyvin aikainen ja suoraan huoneeseen sisälle päästyäni paukautin, että tarvitsen lähetteen laihdutusleikkaukseen. Siinä käytiin taas kaikki historiat läpi, otettiin painoa ja pituutta (olin muuten kasvanut sentin!). Otettiin verikokeita ja saatiin lähete sisätautilääkärille. Tämä lääkäri nyt sitten katsoo, mikä on tilanne. Ensi viikolla on aika.

Olen viime aikoina selaillut paljon aiheesen liittyviä nettisivuja. Pohtinut sitä, että olenko todella niin saamaton, etten pysty tiputtamaan ilman, että sisuskaluihini puututaan. Toisaalta, vanhasta historiasta oppineena, paino kyllä jossain vaiheessa tippuu, mutta tulee myös takaisin. Tähän voisi leikkaus auttaa. Tulisi todellakin elämäntapamuutos.

Puolinutrauksella on taas menty viikko. Ilman tuloksia. Viikonlopun aikana onnistun kaiken hyvän mitä saavutettu nollaamaan. Joten tämä viikkotulos oli plussaa.

Ensi viikolla viimeistään palaan asiaan. Silloin tiedän, mitä se erikoislääkäri oli asiasta mieltä.

1 kommentti:

  1. Tästä sitten bloggaat aktiivisesti kuinka asiat etenee. Olisi nimittäin TODELLA mielenkiintoista kuulla kaikesta mahdollisesta tähän laihdutusleikkaukseen liittyen. Oli mitään puhetta tupakoinnista lääkärin kanssa? Muistan joskus kuulleeni, että tällaisiin "ei-pakollisiin" leikkauksiin ei miellään otettaisi tupakoivia ihmisiä, koska ilmeisesti tupakoivilla toipuminen on selkeästi hitaampaa.

    VastaaPoista