perjantai 11. huhtikuuta 2014

Se taisi olla vain unta... (by SuperSizeMe)

Nonni. Viime viikkoinen punnitus olikin vain hyvää unta ja ihan turhaan tuskailin kun paino ei ole noussut. Nyt nousi liikaakin. Plussaa 1,4 kiloa. Onneksi syy painonnousuun on ihanan ihmeellinen enkä tästä masennu, mutta koitan kuitenkin pitää homman jotenkin hanskassa.

Jännä silti miten tuo painonnousu hyvästä syystäkin huolimatta nakertaa ikävästi takaraivossa. Kovalla työllä tiputetut kilot on jälleen kerran tulossa kovaa vauhtia takaisin.

Ensi viikon lomailen etelän mailla, joten hyvästä ruuasta ei ainakaan uskoisi olevan pulaa. Ja kuten jo viimeksi lupailin, jatkossa saatte seurailla allekirjoittaneen osalta vain lisäkilojen kasaantumista, kuten tämä viikko todisti. Pidetään kuitenkin tahti maltillisena, jookos?

Lomatunnelmissa tanssahdellen,
SuperSizeMe


2 kommenttia:

  1. Superi, pienen ihmisnaperon vuoksi voi muutaman kilon lihoakin. Älä ota itsellesi liikaa stressiä painonnoususta. MUTTA: älä myöskään anna itsellesi lupaa mässäillä ja herkutella ihan vain siksi, kun ihmisnapero on vatsassa.
    Ja mä edelleen sinuna luottaisin siihen, että a) imettäminen laihduttaa b)sun on pakko käydä sen lapsen kansssa ulkona, joten kävely laihduttaa ja c) sä et halua, että se lapsi saa sulta vääränlaisen tavan syödä/elää. Joten muutat omia elämäntapojasi terveellisemmäksi, joka laihduttaa myös.

    Joten nou hätä! Vietä hauska loma!

    VastaaPoista
  2. Äh, se on ärsyttävää, kun paino nousee :/ Minä muistan joka kerta äitiysneuvolaan mennessä, että aamulla mietin tosi tarkkaan mitä söin ja monesti otin ajan aamupäivälle, että sain käydä ennen lounasta neuvolan vaa´alla.
    Vaikka neukkutäti sanoi, että painoa tulee sen verran kuin tulee, niin kyllähän se pisti harmittaan.

    Minulle tuli aika maltillisesti painoa sinne puoleenväliin asti ja viimeisellä kolmanneksella sitten aika tahtia. Viimeisillä viikoilla kilo viikossa...Yhteensä noin 15 kg raskausaikana.

    Minulla jäi laitokselle noin 5kg ja 2 viikon päästä synnytyksestä vaaka näytti -10kg - mutta sitten seuraavan puolen vuoden aikana paino nousi sen 10 kiloa niihin lukemiin, jossa olin sairaalaan mennessä. Eli sinne noin 120 kg tietämille, josta lähdin tähän nykyiseen urakkaan.
    Täysimetin ja mielestäni söin "normaalisti", mutta melko varmaa on, että söin paljon liikaa. Nälkä vaivasi kokoajan.
    Ja muutenkin tuntui, että kroppa oli jossain shokkitilassa, jossa se vaan keräsi ja keräsi vararavintoa.

    Paino jatkoi nousemista oikeastaan tämän blogin perustamiseen asti. Sitten se lopulta pysähtyi ja himpun verran laskikin viimevuoden lopulla.

    Monia ihmisiä se kyllä se imetys laihduttaa ja kyllä minä olisin mielelläni ollut yksi heistä :D Mut ei.

    Mutta tosiaan! Älä ota stressiä, mut älä myöskään heittäydy tuulen vietäväksi syömisten kanssa :) Paino nousee ja niin se vaan menee :) Tärkeintä on, että pikkuinen voi hyvin siellä massussa <3

    VastaaPoista