maanantai 7. huhtikuuta 2014

Karmea karkki-kankkunen by Omnivore

Ei saatana, en muista mitään, mutta suussani maistuu eltaantunut rasva pienellä sokerisella sivumaulla... Mitä olenkaan tehnyt? Muistan vain välähdyksiä, perjantaina söin suunnitelmallisesti namiskuukkelia illalla, mutta miten loppu viikonloppu? Tarkista roskis, se voi paljastaa jotain johtolankoja... Mitä tämä on? Suklaa-kääreitä, jäänteitä keksipaketeista ja muusta leivonnaisista - Aargh, olen herkutellut kolmena päivänä putkeen! Kumpa kukaan ei saisi tietää! Miten tavoitteeni käy? Pitääkö minun lopettaa syöminen? Voi tätä ihmiselon kurjuutta... Piti kiristää ruuvia, mutta kierteet olivatkin menneet rikki.

2 kommenttia:

  1. Ei pidä lopettaa syömistä, mutta kolmen päivän herkuttelut on syytä vetää minimiin😊 itsellä laihdutuksessa haasteellisinta ovat aina olleet nimenomaan viikonloput. Hupsistakeikkaa sitä huomaa syöneensä koko viikon kalorit muutamassa hassussa päivässä.
    Ootko miettinyt, jos vetäisitkin herkkupäivän vain kerran kahdessa viikossa? Se voisi ehkä auttaa tasapainoilussa?

    t. Läskipantteri

    ps. Mikä siinä muuten on, että ihminen tulee niin iloiseksi herkkupäivistä? Viikon jaksaa hyvin pinnistellä kun tietää, että viikon loppuna saa päästää sokerin sulamaan kielelle.. Sokeriaddiktioko meitä kaikkia vaivaa?

    VastaaPoista
  2. Voi karkki! Ja herkku!
    Joskus sitä vaan niin karkaa mopo käsistä!

    Minä oon päättänyt suunnilleen niin, että tällä hetkellä saan syödä herkkuja vaikka jokapäivä. Määrää yritän hallita ja toive on, että salliva asenne auttaa sitten siinä määrän ja tiheyden vähentämisessä jossain vaiheessa.
    - TAI sitten vaan se ei auta yhtään ja jatkan karkin ja herkkujensyöntiä ikuisesti.

    Noh, aika näyttää. Toivottavasti selviät karkkikrapulasta ja morkkiksesta pian ja pääset siitä sitten eteenpäin taas uudella mielin :)

    Ja saat synninpäästön siltä osin, kuin minä olen oikeutettu sellaisen antamaan :D

    Tsemppiä alkaneeseen viikkoon!

    - Mada the G(reat)

    VastaaPoista