tiistai 8. huhtikuuta 2014

Pizzamaanantaista tiistaihin by MadaG

Maanantai 
Jep. Tosi laihduttajan ruokaa on käydä Buffassa syömässä monta lautasellista pizzaa. Lähes häpeän :D
Onneksi kompensoin sitä ottamalla joka lautaselle mukaan myös vihreitä. Eka lautanen oli täynnä vihreää ja vain yksi pizzaviipale.

Kahdella seuraavalla lautasella oli kaverina mm. he-ma-paa ja persikkaa.

Sen verran on sanottava, että eihän niissä kyllä syömistä ollut. Pari haukkua ja se pari milliä paksu, täytteetön pizzapala oli mennyttä. Vain reunan kanssa sai hetken pureskella pidempään. Pizzapalojen määrästä en ole varma, mutta epäilen niitä olleen 7-9kpl.
Laitoin Kiloklubiin arvioksi, että olisin syönyt yhden kotipizzan, normikokoa.

Kaikkinensa sille aterialle arvioin kaloreiksi noin 1300kcal. En oikeasti tiedä kuinka hyvin se täsmää, mut onpahan jotain arvailuja suoritettu :)

Yritin sitten päivälliseksi nauttia jotain kevyempää ja söinkin eiliset jämät kanakeitosta näkkärin kera. Ai että, se oli hyvää. :)

Kompensaationa syöpöttelylle olen siivonnut tänään noin 6h kohtalaisen aktiivisesti, joten kaloreita piti palaa siinäkin.

Maanantaina oli punnituspäivä ja onnekseni sain lukea iloisia lukemia vaa´alta aamulla, kun tulos oli -1kg edellisen viikon lukemasta :)
Toivottavasti jumi olisi nyt selätettynä :)

104,1kg BMI 36,02 

Tiistai
Tänäaamuna kipaisin ensitöikseni tietysti puntarille tarkistamaan tilanteen eilisen syöpöttelyn jälkeen ja plussaahan siellä oli 100g :/ - mutta onhan tässä nyt vielä seuraavaan maanantaihin aikaa.
En meinaa vaipua synkkyyteen.

Tänään kävin taas siivoilemassa ja saamassa hyötyliikuntaa. Samalla kävin köyhtymässä korjauttamalla auton tuulilasin ja varaamassa ajan köyhtymään lisää viemällä auto "kuukausittaiseen" korjaukseen :P
Marraskuusta lähtien on auto käynyt korjaamolla syystä tai toisesta joka kuukausi. Ja kierros maksaa aina sen 200e. Tällä kertaa odotettavissa on isompi lasku. Tuplana tai triplana.
- Noh, tämä oli tällästä yleismaailmallista purnausta siitä, kun elämä on kallista ja auton omistaminen vielä kalliimpaa!

Syömiset on tänään olleet vähän sitä ja tätä. Lounaaksi ranskalaisia uunissa ja jauhelihapihvi, kaverina kiinankaalia ja porkkanaa. Välipalaksi karkkia (TIEDÄN, tyhmää), kun siivoilun jälkeen oli kova nälkä eikä itsekuria kotimatkalla.
Päivälliseksi pika-karjalanpaistia (pakkasesta valmis annos + makaronia).
Iltapalana rahkaa banaanilla, omenalla ja kaakaonibseillä.

Näillä tänään :)

1 kommentti:

  1. Voi hitsi noita autoja. Ihan syvältä. Ja älä huoli herkuttelusta. Ei sillä yhdellä päivällä niin väliä ole, vaikka morkkishan siitä herkästi silti tulee.

    superSizeMe

    VastaaPoista