keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Back in Business (by Läskipantteri)

Kun antaa pirulle pikkusormen, se vie koko käden. Näin minulle ainakin joulukuussa ja joulun myötä kävi. Lähinnä keskityin nauttimaan suklaasta, jouluruuista, juustoista ja alkoholista koko kolmen viikon ajan.

Huvittavaa oli se, että itsellekin tuli jo jossain vaiheessa hyvinkin turpea olo. Tuntui, ettei missään asennossa ole hyvä olo, väsytti ja kaikkea. Siinä vaiheessa vaakalukemat olivat jotain ihan muuta, kuin mitä tänään aamulla. Eli otin itseäni niskasta kiinni jo viime viikon loppupuolella ja nyt on sellainen olo, että tämä on varmaankin se todellinen lukema (reilu 133), mistä taas lähdetään. Nyt on uusi vuosi ja uudet kujeet, näinhän lupasin.

Tupakoinnin lopettamista en ole nyt edes harkinnut. Karkkilakon kuitenkin aloitin ja pyrin olemaan syömättä karkkia tuonne huhtikuun alkuun asti. Saa nähdä miten mimmin käy.

Ai niin ja se crosstraineri. Se on tilattu ja sen pitäisi itseasiassa saapua tänään illalla kotiin. Huh, vähän jännittää kyllä. Veikkauksia otetaan vastaan kuntoilulaitteen ja minun yhteisestä tulevaisuudesta:

A) Masiinan painoraja onkin pitävä ja kovassa käytössä metalli taipuu Läskipantterin alla vajaassa kuukaudessa?
B) Masiina pystytetään hyvin tyytyväisenä, kuitenkin päätyen vaatenaulakoksi, josta pyyhitään pölyjä kevään ajan säännöllisesti? Bai vaihtoehto
C) Onhan se ihan kiva, muttei minusta mitään kuntoilijaa saa, kaksi kertaa viikossa, hammasta purren.



2 kommenttia:

  1. Jee, crosstrainer! Hyvä valinta. ;) Ite kokeilin ekaa kertaa erimallista (kuin mitä oon aiemmin käyttänyt) crosstraineria salilla ja olipa tehokas! Jännä kuinka samalla periaatteella käytettävästä laitteesta on niin monia eri versioita - toi mitä testasin otti tosi paljon etureisiin. Mutta hyvä vaan. :)

    Veikkaan D. Alkuvaikeuksien jälkeen innostut crossailusta ja teet sitä ainakin kolme kertaa viikossa. Myös crossailuajat pitenee, kun kuntosi kasvaa kohisten.

    :)

    VastaaPoista
  2. Hei loistavaa! Pitää tulla istekin testaamaan tämä kuntoilulaite.

    VastaaPoista