sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Haastavaa rakkauden anatomiaa by Omnivore

Nyt kun pahin punastumiseni on laskenut, on minun vuoroni listata asioita, joita rakastan SuperSizeMe:ssä. Kuten vaimoni listassakin, järjestys on täysin satunnainen.


1. Silmät

Vaikka se saattaakin kuulostaa kliseeltä, vaimoni silmät olivat yksi ensimmäisistä asioista, joihin ihastuin. Edelleenkin välillä vain haluan tuijottaa niihin...

2. Älykkyys

SuperSizeMe on varmasti yksi älykkäimmistä ihmisistä, jonka tunnen. Hänellä on maalaisjärkeä, jota itseltäni uupuu jonkin verran... Mutta hänellä ei ole pelkästään maalaisjärkeä, vaan hänestä löytyy rationaalista ajattelukykyä, loogisuutta ja kykyä ratkaista ongelmia.

3. Huumorintaju

Seurustelumme alkuvaiheessa, SuperSizeMe varoitteli minua omasta huumorintajustaan, kuinka se saattaisi olla mielestäni outo. Mutta ei, kaiken kaikkiaan huumorintajumme sopivat hyvinkin yhteen.

4. Suorapuheisuus

SuperSizeMe on rehellinen ja avoin. Me voimme keskustella keskenämme tai muiden kanssa hyvinkin henkilökohtaisista asioista, ilman minkäänlaista vaivaantuneisuutta. Joskin meidän avoimuutemme saattaa vaivaannuttaa muita ihmisiä, mutta sehän on heidän häpeänsä, jos eivät pysty kuuntelemaan tarinoita meidän seksielämästämme ;-)

5. Kunnianhimo

Vaimoni on hyvin tavoitteellinen, hän tietää, mitä haluaa. Työelämä on hyvä esimerkki, hän ei ole jäänyt junnaamaa paikalleen, vaimoni haluaa kehittää itseään ja edetä urallaan.

6. Pylly

Itseasiassa olen tässä vuosien varrella tykästynyt vaimoni peräsimeen paljonkin... Ei liian pieni, mutta enemmän kuin kourallinen ja onneksi laihduttaminen ei ole muuttanut sen muotoa ainakaan huonompaan suuntaan

7. Realistisuus

Vaikkakaan en ole taipuvainen liialliseen haaveiluun, mutta minun ongelmani on enemmänkin omien resurssien hahmottamisessa. On hyvä, että joku muistuttaa minua välillä, kuinka rajallisia päivän tunnit ja meidän pankkitilimme saldo on.

8. Henkinen kestävyys

Vaimoni on henkisesti hyvin vahva, kuten jo monet luettelemani asiatkin antavat ilmi. Hän ei hajoa isompienkaan ongelmien kanssa, mutta pystyy silti käsittelemään näitä.

9. Sosiaalisuus

Itselläni on taipumusta kotona mörköilyyn, jota tasoittaa mukavasti vaimoni sosiaalisuus, joka ei kuitenkaan mene liiallisuuksiin. Hän osaa nauttia hiljaisemmistakin hetkistä ja kahden olosta.

10. Rohkeus

Vaimollani on enemmän rohkeutta kuin minulla, hän uskaltaa tehdä asioita, joiden kanssa minä vain vetkuttelisin.

11. Ahkeruus

SuperSizeMe on myös ahkera, vaikka kokeekin välillä huonoa omaatuntoa kuvittellusta laiskottelustaan.

12. Hellyyden kaipuu

Vaikkakin vaimoni on vahva, itsenäinen nainen, hän tarvitsee silti välillä halailua, paijailua ja yleistä hyvänä pitämistä.


Ja bonuksena kaikille laihdutuksesta kiinnotuneille video, jossa kerrotaan kymmenen tapaa vähentää syömistä ;-)


1 kommentti:

  1. Olipas yllättävänkin mieltä hivelevää lukea tämä :) Kiitos Omnivore!

    VastaaPoista