perjantai 31. tammikuuta 2014

Vapaapäivä by Madagaskar

Eilen oli vapaapäivä ja ah, kuinka se teki terää!
Toissailtana ostin kauppareissulla uuden vaa´an. Olisin halunnut Omron-kehonkoostumusvaa´an, mutta ... se on sitten joskus, kun palaan töihin ja minulla on rahaa. Nyt ei ole rahaa.
Sen sijaan matkaan tarttui tuollainen halpisversiokehonkoostumusvaaka.
Onpahan joku, jolla seurata jotain mittoja.

Ensimmäinen ongelma tuli vastaan, kun vaaka ei näyttänyt minulle muita mittoja kuin sen painon. Hetken ihmeteltyäni huomasin prosenttirajat joista rasvaprosentti paukkuu yli masiinan kapasiteetin ja jäin ollen sitten vaaka ei voi näyttää minulle tietoja.
Ongelma "korjaantui", kun vaihdoin itseni mieheksi. Silloin rasvaprosentti sitten oli 49,8 (tai jotain sellasta).
AEG PW5571FA kehoanalyysivaakaEli käytännössä tämä tarkoittaa kehoni rasvaprosentin olevan yli 50% !!! Ja se on paljon se!

Kunhan paino joskus laskee ja saan rasvaprosentin alle 50% saan vaihtaa tietoihini naisen, sillä miehen ja naisen tiedot lasketaan erilailla.

Uuden vaa´an myötä sain huomata vanhan vaa´an näyttävän noin 600g enemmän. Eli jes! Sieltä lähti yksi puolikiloinen :D Ihan kahta kiloa liikaa se ei valitettavasti näyttänyt...

Mut kohti maanantaita mennään.
Huomenna on miehen syntymäpäivä ja sen kunniaksi varmaan sitten päästään juhlapöytään anoppilaan... Siellä ajattelin syödä kaikkea tarjolla olevaa ja yrittää pysyä siinä kohtuudessa.

Näillä ajatuksilla tähän päivään...

1 kommentti:

  1. Ostin tänään vastaavan vaa'an ja samassa shokissa ollaan, vaaka ei näytä mulle rasvaprosenttia, huh !

    VastaaPoista