maanantai 13. tammikuuta 2014

Maanantain punnitus (Madagaskar)

Maanantai on täällä ja arki sekä punnituspäivä.

Viimeviikko meni hujahtaen arkisissa askareissa ja pääasiassa pois internetistä. Olikin kiva sitten huomata, että täällähän oli postauksia tullut vaikka millä mitalla sillä välin :) Minulla oli koko viime viikon sellainen syyllinen olo harteilla, kun tuntui, etten ehdi edes vilkasta koko blogia enkä oikein tiennyt onko muutkaan bloggarit aktivoituneet.
Mut täällähän olikin siis tilanne hallussa, paino pudonnut ja kuntoiluvälineitä hankittu.
Eli kaikenkaikkiaan hieno tilanne.

2 kg liikaa 

Viimeviikko on sitten taas mennyt niinkuin on kohta kaksi viikkoa eletty tätä uutta vuotta 2014. Jotenkin kauhistuttaa ajanjuoksu. Se juoksee tarpeettoman nopeasti. Mut niinhän sitä sanotaan, että aika menee lujaa kun on mukavaa.

Viimeviikolla sain pikkuhiljaa arjen takaisin pyörimään. Salilla kävin kolme kertaa (muistaakseni?), tein perjantaina kahvakuulatreenin kotona ja herkuton tammikuu jatkuu. Onneksi voi välillä käydä kylässä. :D

Mitäs muuta?
Ai niin, olin siis ihan jumissa jalkatreenistä ja tuntui, että kuolema koittaa. Mut ei se koittanut. Sen sijaan sitten kävin tosiaan salilla (ke ja to?) JA eksyin lauantaina paikalliselle Lady Linelle testaamaan tarjontaa. Oma kuntosali aukesikin vasta klo 11 ja me olimme naapurin kanssa oven takana klo 10. Jotain piti keksiä ja lähdimme LadyLinelle. Oli ihan kiva piiiiitkästä aikaa käydä kunnon ryhmäliikuntatunnilla.
Testasin BodyCombat-tunnin, joka oli aikamoista, mut mukavaa.

Käynti poiki sitten 5 ilmaista kertaa tammikuulle ja päätimme naapurin kanssa käyttää ne hyväksi. Tänään on tarkoituksena mennä Bodypumpiin <3  ja loppuviikosta kahvakuulailemaan sekä pilatekseen.

Salia en todellakaan aio vaihtaa ryhmäliikuntaan, mut vaihteluksi tämä on kyllä kivaa ja kun on vielä ilmaista :) Jäsenyyttä en aio ostaa, mut jatkossa taidan käyttää tarjoukset hyväkseni. En muistanutkaan kuinka mukava tuo paikallinen LadyLine onkaan tiloiltaan ja palveluiltaan.

Enpä tiennyt mitä tapahtuu, kun liimasin tuo tarran :D
Hyvä mieli on siitä, että olen kyllä liikkunut. Vaaka ei sitä tunnu oikein käsittävän, mut hei niin!! Tässäpä kuva postaukseeni :D 

- Sain jostain lehtitilauksen tms. kylkiäisinä hassuja tarroja, joista tuo kuvassa näkyvä tarra oli yksi. Eräänä päivänä sitten kävin hulvattomaksi ja liimasin sen vaakaan.
En kyllä ollut sitä mieltä, että se pitäisi paikkaansa, mut nyt olen pikkuhiljaa taipuvainen uskomaan niin. Mm. lauantaina kävin LadyLinella vaa´alla vaatteet päällä ja se näytti 114 kg. Noin tunti myöhemmin kotona syömättä, juomatta, vessassa käymättä oma vaaka näytti 116,2 kg. ELI mitä tästä voi päätellä? Sen, että minun vaaka on väärässä ( .. niin, ei se LadyLinen vaaka voi väärässä olla ;) )
Tämän ajatuksen perustan toki myös sitten sille kokemukselle, että raskausaikana neuvolassa painoin aina vähemmän vaatteet päällä aamupalan yms syöneenä kuin kotona aamulla syömättä, vessakäynnin jälkeen ilman vaatteita.

- Tästä vaaka ahaa-elämyksestä sitten on seurannut hyvä mieli (ja ajatus hankkia uusi vaaka, joka näyttäisi minut vähemmän lihavaksi).

Ja se viikon tulos

Aina pitää pantata :D .. Vaikka laitanhan minä sen tuonne välilehdelle, josta sen heti tietty näkee, kun sinne menee kurkkaan...
Eli täältä se sitten tulee se tulos. Ihan kohta.

Viimeviikolla päällä oli massiivinen turvotus. Johtui varmaankin siitä lihaskivusta, tai siis siitä mistä se lihaskipu johtui.
Nyt turvotus on hellittänyt, kun liikuntakin on ollut enemmän sellasta nestettä (ja läskiä) tiristävää..
Ja näin ollen viimeviikon painosta sain  pois huimat 2,1kg! Olen tyytyväinen!

Kokonaistilannetta tarkastellessa en kuitenkaan ole päässyt puusta pitkälle, joten siinä ei paljoa hurraamista ole, mut hei.. Näillä mennään ja hyvin pärjätään - jospa senttejä olis sitten lähtenyt!?

Ehkä ensiviikolla pääsisin sitten alle tuon 114kg 



1 kommentti: