keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Mehukeitto on my mind (by Läskipantteri)

Appelsiinimehunkorvike!
Raportoitavaa kuluneelta viikolta on hyvin vähän. Jotenkin tämä homma ei lähde nyt ollenkaan niin hyvin käyntiin kun viime vuonna. Mistä johtuu, että Jouluna syödyt kilot eivät kertakaikkiaan karise, vaikka mukamas olenkin yrittänyt vaikka mitä. Se, mitä lupasin tehdä, eli crossailu on jäänyt vähäiseksi. Uimaankaan en ole päässyt ja ulkoilukin jäänyt nollille. Syyksi voisi sanoa, että viime viikko meni taasen flunssan kourissa. Sitäkin tärkeämpi syy on kuitenkin se, että suuhun pistää kertakaikkiaan vääränlaisia juttuja.

Nyt olen kuitenkin löytänyt uuden tuttavuuden, joka toivon mukaan auttaa tässä projektissa. Nimittäin Valion vähäkaloriset mehukeitot. Olen pyrkinyt vieroittamaan itseäni pois sokeripitoisesta appelsiinimehusta. Jota ah, voisin juoda litratolkulla. Olen aina tykännyt mustikkakeitosta, mutta kun Superi minulle mainitsi, että hänkin karpatessaan käyttää myös muita mehukeittoja, kiinnostuin. Tiesittekö, että yhdessä purkissa, olisko persikkavadelma-keitto, 100 g on vain jotain 8 tai 9 kilokaloria? Elikkäs koko purkissa on vain 80? Noh, minäpä olenkin sitä nyt sitten hörppinyt, purkin päivässä. Voi kuulkaa, maailma on pelastunut ja minätyttö vedän tästä eteenpäin vain mehukeittoa!

Mitään mainittavia pudotuksia ei kuitenkaan tällä mehukeittosydeemalla ole päässyt syntymään. Miinukselle tosin meni tämä viikkoa, mutta kamoon, olisi se nyt voinut enemmänkin olla kuin vain reilun kilon. Näköjään tässä täytyy alkaa toppuuttelemaan itseään, jos nyt tällä menolla pääsisi maaliskuun mennessä sinne alle 130 perkele.

Näillä taas eteenpäin. ugh.




1 kommentti:

  1. Onnea miinuksesta! Jes!

    Ja tosiaan nuo mehukeitot oli minunkin pelastus jossain kohtaa, mutta sitten niihin tuli stoppi. Vadelmapersikka oli minun lemppari pitkän aikaa :)

    Toivottavasti flunssa pian lähtee hellittämään ja pääset crossaileen :) Tsemppiä !

    - Madagaskar

    VastaaPoista