perjantai 17. tammikuuta 2014

Joulukilojen sulatuksesta painonpudotukseen (by SuperSizeMe)

Vihdoinkin voin todeta, että joulun kilot on sulatettu loppuun ja nyt uskaltaa taas puhua painon pudottamisesta.

Tiputusta tälle viikolle tuli positiivisena yllätyksenä - 1,5 kiloa. Yleensä minulla tuo tiputus on ollut 0,7-0,9 kg viikossa. Tämä voinee enteillä sitä, että ensi viikon tiputus ei ole kovinkaan suuri, mutta mitäpä sen väliä. Nyt oli ainakin ihan loistava tiputus!

Kokonaispudotus on nyt 19,2 kiloa. Uskaltaisikohan sitä toivoa, että ensi viikolla menisi rikki tuo 20 kilon haamuraja...? Mutta kuitenkin viimeistään seuraavalla viikolla?

Varsinainen ensimmäinen tavoite oli tiputtaa helmikuun loppuun mennessä 21,7 kiloa (BMI olisi näin ollen alle 40). Tällä hetkellä näyttää siltä, että tuo tavoite on hyvinkin saavutettavissa. Innolla eteenpäin! Jotenkin tuntuu, että minulla on nyt uutta draivia tai enemmän ehkä uskoa itseen. Kyllä tämä tästä. Ja kohta päivätkin on taas paljon pidempiä eikä väsytä niin paljoa. Positiivista fiilistä ilmassa.

Jotta tästä postauksesta ei tulisi yltiöpositiivinen, niin vähän pitää valittaakin. Miksi tuo paino tulee niiiiin herkästi takaisin, mutta tiputtaminen on niin vaikeaa? Jouluna paino nousi kolmessa päivässä 4 kiloa, mutta sen sulatteluun meni kolme viikkoa. On se niin väärin :)

1 kommentti:

  1. Se on jotenkin tosi kumma homma tuo paino, kun sitä tulee todellakin helposti, mut se hävittäminen onkin toinen juttu!
    Mut erinomainen pudotus! Sinulla on syytäkin olla iloinen!

    Ja jännä juttu, kun on joulu ohitettu niin heti on paljon keväisempi fiilis! Kohta se on kevät taas täällä :) Jipii!

    Tsemppiä lähettelee Madagaskar

    VastaaPoista