tiistai 28. tammikuuta 2014

Crossing and training (by SuperSizeMe)

Kyllähän se nyt on niin, että tammikuu on kuntosalien, urheiluvaatteiden ja -välineiden jälleenmyyjien kulta-aikaa. Tammikuussa ihmiset parantaa tapansa, jättää alkoholin ja ryhtyy kuntokuurille.

Kunnon kansalaisena myös minä olen tätä perinnettä jatkanut. Toki elämäntapamuutos alkoi jo kesällä, mutta joulukilojana tässä tammikuun alku meni silti sulatellessa.

Myös me Omnivoren kanssa siis hurahdimme hankkimaan crosstrainerin. Tosin käytettynä, mutta silti. Ja täytyy ylpeänä todeta, että ei ollut turha ostos. Sitkeästi olemme laitetta polkeneet päivittäin. Omnivore pääasiassa aamulla ja minä sitten illalla. Kuntokin on alkanut kohota. Oikeasti.

Ensimmäisenä päivänä sain kuntoiltua laitteella sellaisen 1,5 minuuttia kun keuhkot jo huusi hoosiannaa. Seuraavana päivänä sama toistui, mutta nyt sain kuitenkin 5 minuuttia plakkariin.

MUTTA EILEN! Ahaa - meikäläinen polki jo 5 minuuttia ilman taukoja, sitten toiset 5 minuuttia ja pienen tauon jälkeen vielä 2 minuuttia kiellon päälle. Eli eihän tässä vielä maratoonille olla lähdössä, mutta vähitellen edistymistä tapahtuu. Todistetusti!

Suurin ongelma on nyt tuo tupakointi. Sehän ei siis loppunut loppiaiseenkaan. Motivaatio on täysin hukassa. Ja tuossa laitteen päällä ollessa sen kyllä huomaa. Keuhkot on nimittäin se elin joka laittaa vastaan. Reisilihaksetkin jaksaisi, mutta keuhkot ei. Toki tässäkin edistystä on ollut ja vaikka tupakointi ei vielä ole jäänytkään, on se sentään vähentynyt edes muutaman tupakan verran päivässä.

Itseään eteenpäin tsempaten,
SuperSizeMe

1 kommentti:

  1. Tätä lukiessa tulee fiilis, että minunkin pitää sittenkin antaa tuolle crossarille vielä mahdollisuus. Olishan se niiiiiin helppoa kotona treenata, jos siis sais aikaiseksi. En tykkää vaan tuosta laitteesta varmaan siksi, että normaalisti crossailen kuntosalin huippulaitteilla ja tuo kotilaite on paljon epämukavampi käyttää.

    Ja heii!! Mahdottoman nopeasti edistynyt tuo sinun crossiura :D Ei sitä uskoiskaan ennen kuin kokeilee, että miten nopeasti se kunto nousee!

    Tsemppiä jatkoonkin :) - Madagaskar

    VastaaPoista