perjantai 3. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, vanhat kujeet (by SuperSizeMe)

Paino laskenut kivasti viikossa ja joulun kinkut melkein sulatettu. Suoraan sanottuna uskon, että ne olisi sulatettu viikossa kokonaan jos ei tuo penteleen uusi vuosi olisi vielä sattunut tälle viikolle.

Ei, en ole ratkennut syömään, mutta kyllähän sitä viiniä tuli lipitettyä vähän liikaakin hyvässä seurassa. Ja myös viini oli sokeritonta eli todellakin ruokavalio itsessään on kyllä pitänyt.

Tämän atkinsin (ja varmasti muidenkin dieettien) huono puoli on se, että vaikka pitäytyisin 100-prosenttisesti ruokavaliossa, niin alkoholi kyllä kummasti hidastaa painonpudotusta ja jopa estää sen.

Onneksi tämä tällainen juopottelu ei normaalisti kuulu tapoihini ja nyt tuo joulukuukin on lusittu, joten voi vetäytyä muutaman kuukauden tipattomalle. Tällä hetkellä näköpiirissä ei ole mitään "pakollisia" kissanristiäisiä.

Tsemppiä kaikille alkavaan vuoteen - nyt meitä laihduttajia on varmasti taas tuplamäärä. Ainakin hetkellisesti kunnes ne vuoden vaihteen erilaiset lupaukset taas unohtuu arjen kiireessä. Mutta onneksi me 4 pysytään suunnitelmassa - eikö niin?

1 kommentti:

  1. Noh, kerrankos sitä on vuodessa vuodenvaihde ja joulu :) Ja erittäin hyvin on tosiaan paino laskenut! Vitsit! Tuo atkins on kyllä vaan tehokas! Ei voi muuta sanoa :)

    Ja tulipa tuosta laihduttamisesta mieleen, että oma 'laihdutukseni' on ollut enemmän painon hallintaa :D samassa painossa vaan pyörin. :P
    Mut jospa tämä herkuton tammikuu nyt tekisi muutoksen parempaan. Olen suoraan sanottuna aikamoinen herkkusuu.
    Nyt sen huomaa, kun herkut on kielletty.

    Mutta pois siis minusta ja takaisin sinuun eli hienosti hoidettu paluu arkeen, vaikka siihen Se uusivuosi osuikin :)
    Tsemppiä edelleen!

    VastaaPoista