sunnuntai 1. joulukuuta 2013

I kick my ass (by Madagaskar)

Heii!! Hyvää Joulukuuta! 

Huhhuh. Onneksi on sunnuntai ja viikko ohi.
Toisaalta nurkan takana odottaa taas jo uusi viikko joka alkaa huomisella punnituspäivällä.
Miinusta tuskin tulee ja toivon, että plussa on vähäistä.

Tämä viikko on liikkumisen kannalta ollut hyvin vahvasti hyötyliikuntapainotteinen. Siitä huolimatta, että olen liikkunut paljon matalalla sykkeellä pitkäkestoisesti olen melko varma painonnoususta.
Ja sehän tietysti johtuu syömisestä.

Päivärytmien särkyminen vaikuttaa minulla heti siihen miten ja mitä syön. Normaalipäivänä syön aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan.  Jos en syö aamupäivästä kunnolla syöpöttelen iltaisin sitten sitä sun tätä. Minulle olisi tärkeää pitää kiinni ateriarytmeistä.
Tällä viikolla olen syönyt aamupalat ja sen jälkeen monena päivänä sitten vasta yhdistetyn lounaan, välipalan ja päivällisen iltapäivällä. Syömisvauhtiin päästyäni olen sitten napsinut sitä tätä iltaisin ennen iltapalaa ja sen jälkeen.
On suorastaan turhauttavaa, kun näkee tilanteen olevan vahvassa sivuluisussa, eikä vaan jaksa tehdä asialle mitään. Toisaalta, en vielä ole huolissani. Uskon tilanteen olevan väliaikainen, niinkuin on uusi "harrastukseni" joka vie minut siivoamaan päivittäin.

Perseellepotkimisia

Sitten päästään (pitkän jaarittelun jälkeen) siihen perseellepotkimiskohtaan, josta tuli tänään niiiiiin hyvä mieli.

Tarina alkaa siitä, kun sovin perjantaina hoitavani erään tunnin keikan sunnuntaina ja ajattelin sitten, että yhdistän siihen salikäynnin. Koko viikko meni niin, etten ehtinyt ajatellakaan salikäyntiä tiistaisen käynnin lisäksi, joten sunnuntainen meno tuli kuin tilauksesta.
 välihuomautus : Tilanne on hieman ristiriitainen, sillä haluan tehdä näitä keikkahommia, mutta ne sotkevat päiväni ja suunnitelmani. Uskon kuitenkin tilanteen olevan väliaikainen.
 Aamulla oli tarkoitus lähteä heti aamupalan jälkeen liikkeelle, mutta syystä ja toisesta lähtö venyi. Lopulta pääsin lähtemään vähän ennen puolta päivää ja keikan sain hoidettua 1,5h myöhemmin. Siinä vaiheessa alkoi olla jo aikamoinen nälkä, sillä alla oli vain aamupala.
Keikan ja salin jälkeen tarkoitus oli mennä käymään kaupassa, mutta kiljuvan suurnälän ja uupumuksen ja harmituksen, kun puhelin oli hukkunut, myötä suuntasinkin suoraan toisella puolen kaupunkia sijaitsevaa kauppaa kohden.
Kaupan pihassa, kauppakassia kaivaessa löysin kadonneen puhelimen ja päätin viestitellä muutamalle ihmiselle ennen kauppaan menoa.

Istuin lopulta melkein 15 minuuttia kaupan pihassa ja mietin menenkö kauppaan, ostan suklaata ja kauppaostokset ja suuntaan kotiin VAI palaanko sittenkin kaupungin toiselle puolelle ja käyn tekemässä sen salitreenin, jonka olin suunnitellut.
- Ja niinhän siinä kävi, että käynnistin auton ja suuntasin sittenkin sinne toiselle puolelle kaupunkia ja tein sen salitreenin :) Jes!
Ja lähdin salilta aikalailla väsyneenä, mutta onnellisena.
( pieni tunnustus on tehtävä, että ostin pienen karkkipussin ennen salille menoa, sillä olin vain liian nälkäinen mennäkseni suoraan)

Salin jälkeen oli vielä kauppareissu tehtävänä, mut se meni iloisissa merkeissä, kun olin saanut itseni potkittua liikkeelle.

Haasteraportti

Maanantaina  3h siivous
Tiistai            1h sali
Keskiviikko   2h siivous
Torstai           2,5h siivous
Perjantai        4h siivous
Lauantai        3h siivous
Sunnuntai      1h siivous ja 1h sali


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti