perjantai 13. joulukuuta 2013

Murrrrr (by SuperSizeMe)

Juupa juupa juu... Ei ollut mukava punnitus tänään. Paino noussut melkein kilon. Eli 800 grammaa. Ruokavaliosta en ole lipsunut, annoskokoja en ole lisännyt. Ainoa merkittävä asia on se tupakoinnin lopettaminen. Mutta en usko, että sekään aineenvaihduntaa noin sekaisin heittää.

Muutama selitys mieleen kuitenkin livahti:

1. Vesi: olen aina ollut kova juomaan vettä, mutta nyt se määrä on kyllä vähentynyt kun lopetti tupakanpolton. Aikaisemmin join lasillisen oikeastaan jokaisen tupakan jälkeen. Nyt tuo rutiini puuttuu.

2. Nikotiinipurkka: Onko tässä hiilareita? Näitä olen jyystänyt kuin viimeistä päivää, niin että leuat huutaa hoosiannaa.

3. Siideri: Juhlittiin itsepäisyyspäivää pitkän kaavan mukaan ja siideriä kului varmaan 15-20 annosta (annos 0,33 l) koko päivän ja illan aikana. Tämä varmaan onkin se suurin syy tähän kaikkeen?

Viime viikon pudotus oli ihan mieletön. Nyt oli sitten mieletön vähän toisella lailla. Harmittaa kyllä, kun ei ole ollut edes karkkipäivää, joka noin suuren nousun selittäisi.

Juuri nyt harmittaa kuitenkin sen verran, että olen ihan vamis tupakalle... Mihin liittyen voin sanoa, että en ole polttanut yhtä ainoaa savua sunnuntain jälkeen vaikka tiukkaa on tehnyt. Ja nyt on kyllä lähellä ratketa...

2 kommenttia:

  1. Siideriä voi syyttää: 5-6 litraa on kuitenkin aika paljon. Vaikka se olisi kevytversiota, energiaa on päälle tuhat kaloria. Mutta kerrankos sitä, en usko että tollaiset määrät on sulle ihan arkipäivää. :D Elämästä täytyy nauttia laihiksellakin, ja repsahdusten jälkeen saa vain uutta puhtia ja jaksaa paahtaa isommalla vaihteella eteenpäin! Vai mitä? :)

    VastaaPoista
  2. Höh. Noh, kerrankos sitä tulee plussaa.. Ja hei, kolmas kerta vasta monen kuukauden aikana. Suunta on taas vaan alaspäin paitsi jouluna, mut näistä selviää.
    Ja Se tupakkahimo on vaan huijausta :) Tekemistä Sä kaipaat... Ei muuta kuin punttia nosteleen ;)

    Ps. Tänään taitaa tulla häviö lankutuksessa, ellen illalla saa rutistettua. Tän hetken saldo on 1min 17sek ja sen selvisin juuri ja juuri.
    t. Madagaskar

    VastaaPoista