perjantai 20. joulukuuta 2013

Hyvä/paha viikko (by SuperSizeMe)

Lähtihän se viime viikon 800 grammaa ja kilo vielä siihen päälle. Ei siis ollenkaan hassummin. Tiputus siis tällä viikolla - 1,8 kiloa. Taisi viime viikolla olla joko puntarissa vikaa tai sitten itsellä rytmityksessä jotain vikaa (vessassa käynnit, veden lipittäminen tms). Pääasia kuitenkin, että oikealla polulla ollaan.

Nyt mieli on kuitenkin jo joulun herkuissa. Olen siis luvannut itselleni kolme herkkupäivää: aaton, joulupäivän ja Tapanin. Ensi viikolla luvassa siis iso plussa tuon ison miinuksen vastapainoksi.

Alkuperäistä tavoitetta en tule saavuttamaan tälle vuodelle

Tämän vuoden tavoitteesta jäin nyt kolme kiloa ja joulusyömisen myötä tavoite tulee todellisuudessa olemaan vieläkin kauempana. Tästä en kuitenkaan masennu ja uusi tavoite on päästä alle 115 kilon (olisin siis tämän jälkeen vain vaikeasti ylipainoinen) helmikuun loppuun mennessä.

Tupakointi

Tumppasin viimeisen savukkeen 8.12.2013 klo 22:22 ja olen sen jälkeen pysynyt sitkeästi savuttomana PAITSI eilen illalla kiskaisin vit***kseen askillisen tupakkaa yhdessä Omnivoren kanssa. Nyt sitten onkin taas muutaman päivän ajan vaikeaa pysyä erossa savuista, mutta sisulla eteenpäin. Ja jos totta puhutaan, niin eihän se edes maistunut hyvälle. Ihan turha juttu siis.

Tällä viikolla on siis ollut sekä onnistumisia (paino), että repsahduksia (tupakka).

Kohti ensi vuotta

Nyt taitaa postaukset jäädä vähäksi aikaa, mutta lupaan perjantaina 27.12. päivittää omalle välilehdelleni ainakin punnitustuloksen. Saapahan kaikki hämmästellä kuinka helposti tuollainen "pieni" kolmen päivän herkuttelu nostaa painoa. Varsinkin kun punnitus on heti kolmannen herkuttelupäivän jälkeen, eli edes nesteet ei ole ehtineet lähteä liikkeelle.

Leppoisaa ja rentouttavaa joulua kaikille!

Uutena vuotena sitten taas luvataan asioita ja otetaan itsejämme niskoista kiinni.

Niin ja Madakaskar: Niitä kaappeja ei tarvitse siivota jouluksi. Tekee välillä hyvää vain köllötellä. Itse ajattelin tehdä perus viikkosiivouksen sunnuntaina tai maanantaina. Sen jälkeen sammutan valot ja laitan kynttilöitä, niin ei pieni paska nurkissa näy mihinkään.

2 kommenttia:

  1. Mahtava pudotus :) Selvästi antoi lisäpotkua tuo edellisviikon plussa!
    Mutta sitten tupakka? Mitä hittoa?! Askillinen tupakkaa harmitukseen?
    Eikö Se nyt ole vähän liioteltua?
    Ja mahtoiko edes auttaa?

    Typerää, sanon minä, kaikella rakkaudella ;) Älkää enää tuommosia ruvetko.

    Meillä on ohjelmassa perinpohjainen siivous ennen kuin lähdetään jouluksi reissuun. Oksentelin vähän siellä täällä ja virus säilyy jopa 12vrk siellä oksennustahroissa.. Eli kunhan tässä voimat palaa, niin meillä puunataan entistä ahkerammin ja pestään konetolkulla pyykkiä. Muuten en kotona laita joulua, kun ei täällä ketää ole siitä nauttimassa. Paitsi, jos mies sairastuu. Sitten peruuntuu tai siirtyy reissu ja sit ollaan kotona.

    t.Madagaskar


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ööö...

      Ensinnäkin. Ei voida puhua lisäpotkusta kun ihan samalla kaavalla meni edellinen viikko kuin tämäkin. EI muutoksia ruokavaliossa ja liikuntaa harrastin jopa vähemmän tällä viikolla. Itse veikkaan, että tuo plussa tuli jostain vasta juodusta vesituopillisesta tai vastaavasta. Ja nyt sitten näkyi kahden viikon miinukset puntarissa. Mutta mene ja tiedä. Tutkimattomat ovat läskien tiet.

      Toiseksi. Kyllä oli tupakka siihen hetkeen sen arvoista. Voipi olla että poltan tänäänkin. Tai sitten en. Mutta oli miten oli, niin tämä ei tarkoita sitä ettenkö olisi tosissani lopettamassa.

      Poista