maanantai 30. joulukuuta 2013

Viimeisiä viedään (by Madagaskar)

Jokainen arvaa, että viimeisiä viedään tietenkin tästä vuodesta 2013. Pian korkataan uusi vuosi ja samalla mahdollisesti uudet kujeet.

Joulu ja viikon lomareissu on takana. Tai eihän se juuri lomalta tuntunut - tavallaan, kun kokoajan oli liikkeessä. Toisaalta sitten taas jokapaikassa päästiin valmiseen pöytään.
Uusi joulukinkku päästiin korkkaamaan KOLME kertaa :D

Eli kinkkua on syöty ja suklaata sekä tietysti kaikkia muita jouluherkkuja siinä kaksin käsin. Suklaarasioita taisin syödä KOLME ja autoin monessa paikassa sitten muiden joulusuklaiden kanssa.
Voi sitä ähkyä ja mähkimistä. Voi sitä mässäystä.
Närästys vaivasi päivästä toiseen, kun tosiaan jouluruokaa syötiin joka päivä eri kyläpaikassa (ja reissussa oltiin sentään ma-la).

Eli tällä pohjatyöllä sitten piti aamulla hypähtää vaa´alle.

Sunnuntaina sentään vähän hillitsin, sillä kaupassa ei käyty eikä jääkaapissa ollut ruokaa.

Iloinen yllätys puntarilla odotti, kun sitten astuin tutisevin polvin vaa´alle. Odotukset eivät olleet erityisen matalalla vaan olin valmistautunut isoon lukuun.
- Enkä saanut pettyä, sillä isoja ne numerot oli.   ... mutta kuitenkin vähemmän kuin hurjissa kuvitelmissa olin edes ajatellut! Olin ihan varma, että plussaa tulee vähintään se 4 kg, sillä sellainen määrä turvotusta tulee jo viikonlopussa.
Mutta niin, se lukema. Se oli vaivaiset 115,3kg!
Olin NIIIIN ILOINEN! Ja olen tietysti edelleen :)

Viimeviikon punnituksesta

Viimeviikon maanantai oli lähtöpäivä ja silloin poikkesin vain nopeasti aamulla vaa´alla ja myöhemmin lisäsin tuloksen tänne. Tulos oli siis vatsataudin avustuksella 114,1kg.
Sairastuin noroon keskiviikkona ja maanantaina tosiaan oli sitten punnituspäivä. Olin siis ehtinyt jo jonkin verran syödä normaalisti, vaikka närästys vaivasikin pienimmästäkin syömisestä.

Viimeviikon liikunnat olivat ihan nollilla ja edellisviikollakaan ei tainnut olla kuin yksi salikäynti. Mut jospa ensivuonna sitten taas :)

Entäs muuta? Arvontaa Maajan blogissa!

Maaja arpoo blogissaan - Life is Sweet
Käykää osallistumassa ! :)

Ja laittamaani haasteeseen yritän vielä ehtiä vastaamaan aikarajan puitteissa :D Voi silti olla, että ensivuoteen menee..


1 kommentti:

  1. Ihan loistavaa! Ei siis ollenkaan paha nousu. Mä en ehtinyt ollenkaan hillitä kun lupasin itselleni kolme herkkupäivää ja sitten olikin perjantai aamu. Eli torstaina kyllä vielä herkuttelin iltaa myöden oikein kunnolla... T. SSM

    VastaaPoista