maanantai 9. joulukuuta 2013

Taas on punnittu (by Madagaskar)

Ja niin on päästy punnituspäivän iltaan, jolloin tämän kirjoittajan kirjoitushetki on käsillä.
Oikeasti koti on kaaoksessa ja ennen kirjoittamista pitäisi siivota, mutta siinä järjestyksessä kirjoittaminen jää.

En ole ollut kotona koko päivänä ja silti tämä koti on aivan sekaisin. Sen saa aikaan kiireisillä aamuilla ja nopeilla käynneillä kotona päivän aikana.

Mutta sitten asiaan.
Tai viereen.

Tämä päivä on siis sujunut hienosti ensin hyötyliikunnan (siivoamisen) ja sitten salitreenin muodossa. Salilla ohjelmassa oli tänään rinta, olkapäät ja ojentajat. En ole treeniä tehnyt pitkään aikaan ja pientä takkuilua oli ehkä ilmassa. Loppuviimein olen kuitenkin tyytyväinen treeniin ja sain hyvän mielen käynnistä. Seuraava käynti on sitten tämänhetkisten tietojen mukaan keskiviikkona.

Vaaka helli minua aamulla yllättävin lukemin 114,8kg ja sain taas laittaa pikku miinuksen tulostauluu.
Jojoilu jatkuu eikä oikeasta painonpudotuksesta vielä tietoakaan. Suunta on sentään taas oikea.

Omnivoren esimerkistä innostuneena päätin itsekin laittaa kuvatuksia sivuille. Onpahan jotain johon verrata.
Ja vertaamisesta puheenollen ajattelin lisätä vielä vanhemmat kuvat, jos nyt vaan satun ne koneen syövereistä löytää. Tässä kuitenkin kuvat tältä päivältä. 



Iso maha on vielä isompi raskauden jäljiltä ja revenneen vatsanahkan myötä jenkkakahvat entistä komeammat. Jospa tää roikkomaha tästä lähtisi sulaan.  - Jos positiivista haluaan löytää, niin vaikutan kuitenkin aika suoraselkäiseltä :)

Voi perse! Koska en yleensä näe ahteriani kuvittelen sen kauniin pyöreäksi. Harmittavasti valokuva vaan paljastaa totuuden. Voi PERSE! Tekemistä riittää, mut se on vaan hyvä :P Ja nuo kolmoisjenkkakahvat selässä... Jeah..  :P

Tästä kuvasta näkee hienosti tuon vararenkaan tuossa vyötäröllä. Ennen raskautta vatsanahka ei ollut ihan niin pahoin revennyt (enkä painanut näin paljoa), jolloin nuo kahvatkaan eivät olleet niin pahat. Kuvasta näkee selvästi kohdan, josta saan leveimmät lukemat. 


Haaste

Tämän viikon haaste on lankuttaa joka päivä mahdollisimman hyvät lukemat :) Tälle päivälle lukema on 61 sekuntia. Olen tyytyväinen, sillä tuo ei yksinkertaisesti ollut pari kuukautta sitten edes hulluimmissa kuvitelmissa mahdollista. Taisin hädintuskin selvitä muutaman sekunnin lankussa. Mut niin sillä harjottelulla vaan tekee ihmeitä :)

Huomiselle tavoite on saada EDES sekunnin enemmän!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti