tiistai 3. joulukuuta 2013

Miksi pudotan painoa? Miksi olen lopettamassa tupakoinnin? (by SuperSizeMe)

Miksi pudotan painoa? 

1. Perheen perustaminen - ylipainosta on kun on kummasti haittaa tällä osastolla.
2. Lihavat rinnastetaan nykyään "huonompiin ihmisiin". En halua menettää enää yhtäkään ylennystä tai muuta mahdollisuutta painon vuoksi.
3. Notkeampi kuin näkkileipä - en vielä, mutta ehkä kohta? Tästä voi myös olla hyötyä makuuhuoneen puolella...
4. Huvipuistot - tahdon mahtua jokaiseen vekottimeen ja vimputtimeen.

Miksi olen lopettamassa tupakoinnin?

1. En halua olla enää toisen luokan kansalainen.
Oletteko huomanneet kuinka pieniin, ikäviin koppeihin meidän tupakoitsijat nykyään tungetaan? Erityisen lämpöisesti muistelen aina Helsinki-Vantaan tupakkakoppia. Aika karu paikka. Tästä en kuvaa löytänyt, mutta ihan mielenkiintoinen ratkaisu tässäkin kuvassa.
2. Kylmyys - kumma juttu kuinka sitä ei mistään hinnasta laittaisi pahemmilla ilmoilla nenäänsä ulos ovesta PAITSI silloin kun tekee mieli tupakkaa. Kohta ei enää tarvitse palella verannalla tuulessa ja tuiskussa.
3. Hajuaisti - minulla on jo nyt keskivertoa parempi hajuaisti. Kiinnostaa nähdä kuinka hyvä se sitten on kun en enää polta. Ehkä voisin ilmoittautua itse johonkin vainukisoihin. Onko sellaisia? Pelastuskoirilla varmaan ainakin. Ehkäpä tulevaisuus aukenee huumekoirana :)

1 kommentti:

  1. Hyviä ja rehellisiä asioita olet kirjannut.

    Olen huomannut saman, että ylipainoisena sitä menettää monta tilaisuutta jotka avautuvat kevyemmille.

    Ja tupakanpolton lopettamiseen löytyy miljoona syytä (ja vieläkin enemmän syitä siihen, miksei pitäisi edes ikinä aloittaa) ja tuossa on kolme oikein hyvää :)

    VastaaPoista