tiistai 3. joulukuuta 2013

Joojoo (by Madagaskar)

Toisinsanoen jojoilua.
Ärsyttävää.

Vaaka rankaisi minua tänäaamuna pamauttamalla tauluun lukeman 115,1kg, ja näin ollen +800g edelliseen lukemaan.

Huomaan painonnousun syövän motivaatiotani harrastaa uutta "harrastustani" eli osa-aikaista keikkatyötä, joka sekoittaa päivät ihan tuosta noin vaan.
Tämä tilanne kuitenkin on vain väliaikainen eikä jatkossa, eli ensivuonna, pitäisi olla kuin vasta sitten keväällä taas enemmän keikkoja. Nämä kaksi viikkoa ennen joulua ovat vaan pahimmat. Keikat kestävät 1-6h/pv ja niitä on ihan minä päivänä hyvänsä. Pahimpia on aamut, kun lapsi pitää raahata isovanhemmilleen suoraan sängystä.
Ja nyt kun vielä on pakkasta. Hrrr..

No, yhtä kaikki, sille tielle on lähdetty ja se tie hoidetaan sitten huolella, se mitä hoidetaan.

Salille salille salille

Sunnuntainen salikäynti jätti hyvän fiiliksen suunnata heti tänään (maanantaina) salille uudestaan. Olin sunnuntaina päättänyt, että tänään painoja aletaan lisäämään, nyt kun alkaa olla taas olo, että homma sujuu.

Tänään sitten lähdin yhdessä ystäväni kanssa tarkistamaan meille tuntemattoman, ILMAISEN, kuntosalin lähiseudulta siinä toivossa, että siitä saataisiin uusi treenipaikka. Ja niinhän siitä taidettiin saada. Sali oli ihan hyvin varusteltu - paitsi vapaat painot oli aika hajakokoiset, mutta muutoin sieltä taitaa löytyä tarvittava. Jatkossa tarkoitus on maanantaisin käydä tuolla salilla treenaamassa paikallisten karjujen seassa :D
.. Ja vaikka useamminkin voisi käydä, jos vain aika antaa myöten. Kotiäidin budjettiin tuo sali sopii, sillä se tosiaan maksaa sen 0e. Vain kulkeminen maksaa.

Ja sitten salitreeniin.
Kaikki kunnia ystävälleni, joka on rohkeasti lähtenyt mukaan ensin tutustumaan ja sitten  innostumaan treeniin :D  Ekan kerran jälkeen jäi kipinä päälle ja sitä on sitten pidetty hengissä :)
On ollut mukava yhdessä opetella poistumaan siitä omalta mukavuusalueelta ja huomata, että silti jää henkiin. Ja on ollut mukava nauttia sitten siitä seuraavan päivän lihaskivusta tietäen, että jotain tehnyt.
Eräänä päivänä me vielä nähdään tulokset treenistä.
- Ja normaalipainoinen ystäväni näkee luultavasti jo paljon aiemmin, sillä hänen ei tarvitse ensin hävittää puolen metrin läskikerrosta lihasten päältä.

Haaste

Niinkuin postauksen kellonajasta jo huomaa en ihan ehtinyt omaa postaustani julkistaa oikeana päivänä.
Ja siis tarkennuksena se, että minun postauspäivät ovat 
Madagaskar maanantai (punnituspäivä) ja torstai. 
SuperSizeMe perjantai (punnituspv) ja tiistai
Läskipantteri keskiviikko (punnituspv) ja lauantai
Omnivore sunnuntai
(ja minä olen myös kyllä monesti postaillut sunnuntaisinkin, kun kerran olen tällänen lörppö)

Ja sitten paluu haasteeseen.
- Johon en nyt vielä osaa kyllä sanoa oikein mitään. Tai siis osaisin kyllä, mutta kello on jo tosi paljon ja huomenna on aikainen herätys.
Ja toisaalta, näin keskellä yötä ei ajatus kulje (ja sen huomaa hyppivästä tarinastakin..)

Mut siis ehkäpä seuraavana postauspäivänäni, joka on siis torstai, olisin saanut kasaan jonkinlaisen pohdinnan niistä syistä miksi haluan laihtua.
Ja niistä tupakointi-asioista.

- Nyt siirryn jonottamaan kyytiin unijunaan kohti NukkuMatin maata :)

Eli näihin ajatuksiin, hyvää tiistaita :)


Lisäys:
J.B:n blogissa "Sitten kun" on huippu Joulukalenteri-haaste kaikille muillekin :) Käykää tsegaamassa täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti