perjantai 8. marraskuuta 2013

Miten pääsee moottoritielle? (by SuperSizeMe)

Tänään oli punnituspäivä. Olen alkanut jo innolla odottamaan tätä viikottaista hetkeä kun pääsee katsomaan kuinka on edistynyt. Mutta voi luoja kuinka hidasta tämä on. Samasta puhui läskipantteri edellisessä kirjoituksessa.

Miten pääsisi täältä ryömintäkaistalta moottoritielle? Järki sanoo, että hitaasti tiputettu paino ei tule niin helposti takaisin, mutta kaikki muut kropan solut alkaa olla sitä mieltä, että eikö tuloksien pitäisi jo NÄKYÄ? 

Ja tässä sitten se itse asia. Paino oli tippunut tällä viikolla jälleen 900 grammaa eli sinänsä ihan ok viikkopudotus. Yhteensä pudotusta nyt 14,4 kg. JA SE EI NÄY MISSÄÄN! Kysyn vaan, että missäköhän ruumiin onteloissa olen säilönyt melkein 15 kiloa elopainoa joka nyt tiputtuaan ei siis näy. Tunnustan, että farkkujen vyötä on saanut kiristää, mutta housut ja paidat kyllä muuten istuvat edelleen ihan samalla lailla kuin ennen prosessia. PRKL.

Toisaalta olen kyllä ylpeä itsestäni ja jatkan sitkeästi samalla linjalla, mutta kyllä tämä joskus voisi olla vähän vauhdikkaampaa.

6 kommenttia:

  1. Eikö se vanha sananlasku sano, että hitaasti hyvää tulee? Ei siis pidä lannistua. Hyvinhän sulla on koko syksy mennyt ja miinus 900 grammaa viikkopudotukseksi on hyvä! Itseäni harmittaa näissä laihdutuspuuhissa se, että viikkokaupalla katsot mitä syöt ja olet tiukasti, saat tiputettua pari kiloa ja auta armias kun yhden kerran repsahdat, niin painoa tulee hupskeikkaa kolme neljä kiloa lisää. Ja nämä takaisinpäin tulleet vaativat taas viikkokaudet pudotusta.
    Tuohon "missä tää 15 kg näkyy?". Eikös aina painonvartioissa yms. sanota, että ensin lähtee rasva sisäelinten ympäriltä. Mieti nyt, vaikka paidat ei istukaan tällä hetkellä ns. yhtään sen paremmin, sun maksasi ympärillä oleva rasvakerros on varmasti pienentynyt. Ja eikö me lihavat aina sanota, että sisäinen kauneus merkitsee?:)

    VastaaPoista
  2. Minä kirjotin tähän jo kerran kommentin, mutta lähettämisen sijaan kirjauduin ulos :P Ärsyttävää.

    Mut hei! 900g on ihan Todella Hyvä Tulos! Mahtavaa!
    Etenkin minun tulevien plussien rinnalla se on erinomainen tulos :D

    Ja toisekseen,
    Ne sentit, ne sentit!
    Toivottavasti olet muistanut ottaa sentit ylös, sillä niistä sen näkee vaikkei peili näyttäisi. Silmän kestää pitkän aikaa tottua näkemään peilissä jotain muuta kuin se mitä kuvittelee näkevänsä.
    Se kyllä toimii minulla ainakin molempiin suuntiin... Ensin ei tajua olevansa niin lihava kuin on ja sit laihtuessa ei tajua laihtuneensa.

    Mut jokatapauksessa hirveän hieno juttu ja sinniä vaan jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sentit on kyllä jäänyt - mulla ei ole mittanauhaa. Tai no on sellainen metallinen rakennusmittanauha, mutta sillä en ole alkanut mittailla. Pitänee siis muistaa tämäkin asia seuraavalla kauppareissulla :)

      Poista
  3. Moi! Löysin juuri bloginne ja taidan jäädä seuraamaan. :) Itse oon laihdutusurakkani jo tehnyt, mutta silti joku tarve lukea muidenkin matkasta. Tsemppiä vaan kovasti teille kaikille! Ja tosta painonpudotuksen näkymisestä: monesti muut huomaa pudotuksen, kun itse vielä totuttelee pienempään peilikuvaan. Pää joutuu aika koville, kun keho muuttuu koko ajan, mutta älä huoli - kyllä sä vielä itsekin näet sen muutoksen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Jenni! Ei ole kyllä vielä kukaan muukaan mitään huomannut. Alan siis epäillä, että nuo tippuneet läskit on tosiaan olleet jossain sisäelinten ympärillä niin tiiviisti, että ottaa nyt aikansa, että tuloksia todella alkaa näkyä. Mutta luovalla sitkeydellä vaan eteenpäin :) Ja kuten sanottu, niin vyötä on jo vähän saanut kiristää, eli kyllä jotain tapahtuu!

      Poista