tiistai 26. marraskuuta 2013

Pirteänä pakkasessa (by SuperSizeMe)

Viime viikolla haasteena oli käydä vähintään tunnin lenkillä, napata kuva ja postata se tänne blogiin. Viime viikko meni kuitenkin järjettömässä kiireessä ja laiskuudessa, joten lenkki jäi. Kuvan sain kuitenkin viikonloppuna napattua :)

En halunnut jäädä huonommaksi, joten tein lenkin eilen, vaikakkin päivän myöhässä alkuperäisestä haastesta. Kävin kaverin kanssa tunnin ja kymmenen minuutin reippaalla lenkillä pienessä pakkasessa. Ohessa todistusaineistoa matkalta. Tosin reippaasti kävellessä oli se huono puoli, että käsi ei pysynyt millään vakaana ja siksi kuvan laadussa ei ole hurraamista.


Matkalla osui silmiin myös tällainen kyltti kivenlohkareeseen kiinnitettynä. Koskaan ennen en tuon kiven ohi ole kulkenut, joten kumartaakin piti. Kiitokset kaverille seurasta - lenkki oli ihan loistava! Ja kuinka hyvä fiilis sitä olikaan lenkin jälkeen!


Painosta ja tupakoijan keuhkoista toki on haittaakin lenkillä. Tuollaisen normaalipainoisen kaverin matkassa oli välillä vaikeampi pysyä. Ainakin ylämäessä. Tai silloin jos piti puhua samalla. Hengästyihän siinä. Tänään aamulla huomasin myös, että vasen nilkka oli vähän kipeytynyt. Mutta se johtunee huonoista ja iän ikuisuuden vanhoista kengistä. Pitää hankkia uudet.

P.S. 10 vuotta vanha fleecekerrasto osoitti jälleen toimivuutensa. alkumatkasta kun ei vielä ollut lämmöt kunnolla päällä, ei silti tarvinnut palella kerraston ansiosta. Ja kun hiki virtasi, en silti tuntenut itseäni lenkillä kylmän kosteaksi.


2 kommenttia:

  1. Huippua! Ja ihailtavaa sitkeyttä vielä suorittaa viimeviikon tehtävä! Sen olisi voinut jättää tekemättäkin ja "aloittaa tällä viikolla" :)

    Eli hieno homma ! Kiitos myös kuvista. Komeet ilmat siellä ainakin on ollut :)

    VastaaPoista
  2. Ai niin ja nilkasta piti sanoa, että ainakin minulla kipeytyy alkuun nilkat ja penikat, mut se kyllä sitten helpottaa. Ja tosiaan, hyviin kenkiin kannattaa satsata :)

    VastaaPoista