tiistai 19. marraskuuta 2013

Valepunnitus (by M)

Ja taas päivän myöhässä raportoimassa

Minun punnituspäiväni valkeni kauniin lumisena eilen aamulla muutaman sadan kilometrin päässä kotoa. En siis käynyt omalla vaa´alla ja se tietysti tekee oman momenttinsa tuohon tulokseen.

Tulos oli siis -1,4kg viikossa, kun "viisari" pysähtyi lukemaan 114,8kg . Tosi hyvä, jos ei ajattele sitä, että plussaa on tullut sitä ennen 1,6kg.
Tärkeintä olisi pitää suunta alamäessä noin pitkässä juoksussa ajatellen.

- Josta juolahtikin mieleen, että ehkä tavoitteita täytyy vähän rukata. Ehkei ne päivämääräiset tavoitteet ole niitä parhaita minun kohdallani. Ehkä laitan vaan kilotavoitteet ilman päivämääriä.

Onneksi olen nainen, sillä naiset saa vaihtaa mielipiteitään :D Ja näin ollen siirryn pian muuttamaan tavoitteeni pelkiksi kilotavoitteiksi.

Haaste

Ennen tavoitteiden rukkaamista kuitenkin minun tulee paljastaa punnerrushaasteen tulos, joka jäi omasta mielestäni hieman alas nysväilypäivien vuoksi. Nysväilypäiviä kertyi reilu kaksi päivää - eli reissupäivät. Onneksi menopäivänä sentään punnersin 30 kertaa. Muuten vain harrastin hyötyliikuntaa siivouksen parissa :D

Saldo viikon punnerrushaasteelle oli siis vaivaiset 300 punnerrusta.
Aika vähän. Mut siitä suunta on sitten taas ylöspäin :)

Tämän viikon haasteen kimppuun yritän käydä huomenissa. Tälle päivälle on kotihommia ja illaksi sitten vähän kyläilyä kaverin luona auttelemassa.

Torstaina suunnittelen salille lähtöä, jos perheen piemmäisen saisi vaikka mummilaan hoitoon. Se on vielä avoin se asia, mut suunnitelmissa on :)

Näillä ajatuksilla tähän viikkoon! Tsemppiä kaikille ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti