maanantai 18. marraskuuta 2013

Taistele! (by Läskipantteri)

Kuinka helppoa on antaa vain mennä, ei tällä niin väliä. Viime viikon punnitustulokseni jälkeen olenkin taas retkahtanut. Olkoonkin syynä työpaikan pikkujoulut tai flunssa, mutta oi että, kun syöminen on kivaa.

Naurettavaksi tämän tekee se, että tiedän koko ajan tekeväni väärin. Väärin nimenomaan itseäni kohtaan. Edes puoli kiloa viikossa.. tällä hetkellä kamppailen sen eteen, että pysyisin edes alkupainosta mitattuna miinuksen puolella, tällä kyseisellä pudotusviikolla. Taistelua siis käydään uusien ja vanhojen tapojen välillä.

Näistä ateriankorvikkeista ajattelin kuitenkin mainita muutaman sanan. Tällä hetkellä, jos kyseessä on siis hyvä päivä, ateriani koostuu neljästä tai viidestä erilaisesta nurtrilet/allevo/naturdiet  -juomasta. Itse olen tykästynyt eniten naturdiet suklaa tai suklaabanaani -juomaan (kaloreita 330 millilitran purkissa 180). Aamupalaksi olen tykännyt nauttia nutriletin tasty tropical -smoothien. Sitä kun lipittää, niin melkein voisi kuvitella juovansa appelsiinimehua. Kaloreita 330 millilitran purkissa on 210.  Näiden purkkien lisäksi, olen juonu normaalisti päivän aikana kahvia ja light-limua, mutta pyrkinyt lisäämään veden juomista. Työpöydän kulmalle kun muistaa otta puolen litran pullon ja sen muutaman kerran päivän aikana käy täyttämässä, niin hyvä. Joskus se tosin unohtuu.

Onko nälkä? No ei ole. En tiedä kyllä, onko meillä tässä hyvinvointiyhteiskunnassa ikinä edes mahdollisuutta tuntea nälkää, mutta näiden litkujen kanssa, ei kyllä tule mitenkään "heikko" tai muuten kummallinen olo. Välillä on hiukan viluttanut ja päätä särkenyt, mutta luulen, että se kuuluu asiaan. Päänsäryn veikkaisin liittyvän sokerin saantiin. Samoin, kun uusi oire: pahanhajuinen hengitys. Yksi päivä ns. tällä tiukalla tavalla, niin johan henki haisee kuolemalle. Suu on kuiva (vaikka kuinka juot sitä vettä) ja löyhkä on sanoinkuvaamaton. Todistetusti löyhkä menee heti ohi, kun syö jotain hiilihydraattipitoista, voileipää, karkkia tms. Kummallista, mistähän tämäkin johtuu? Jää muuten pusuttelut vähemmälle laihdutusproggiksen aikana.

ps. Vaikka olen näihin Madagasgarin haasteisiin ollut heikko osallistumaan. Heitän silti teille tälle viikolle haasteen: tee noin 1 tunnin kävelylenkki ja lenkin aikana, ota valokuva omasta lenkkimaastostasi (puusta, kivestä ylämäestä) Postaa kuvasi blogiin ja kerro vaikka samalla, miltä kävelylenkki tuntui.

1 kommentti:

  1. Mahtavaa ! Uusi haaste!! :) Haaste kuulostaa tosi kivalta :) Täytyypäs muistaa ottaa kuva lenkiltä (kun ensin on sinne lähtenyt).
    Eikä mitään stressiä haasteista. Pointti ei ole se, että tekee kauheesti tms. Minusta tärkeää olisi, että ylittäisi itsensä ja saisi siitä sitten tsemppiä eteenpäin. Ja jos se ylitys on se, että tekee yhden punnerruksen, niin sitten kannattaa tehdä edes se yksi vatsalihasliike tai punnerrus, mikä nyt onkaan :)

    Ja kyllä. Syöminen on kivaa.
    Terveisiä vaan monen tunnin ajomatkalta, jonka seurauksena repsikan jalkatila on täynnä kaikenlaisia "eväiden" jäänteitä :/

    Tsemppiä tähän viikkoon :)

    VastaaPoista